Sunday, November 21, 2010

full of activites on my weekend...

weekend yg penuh dgn mcm2 aktiviti...menontong wayang with nephew and niece then shout award at nite time.......next day on sunday pi PD anto akak aku dgn anak2 mereka...so mmg penat......plus balik kl dtg laa nak berjalan sana sini....gedik lak laki aku nak pi Amcorp Mall cari Piring Hitam....maklum laa hobby dia......tapi sekerat jalan jer..coz Ahmad Harraz Elman dah melalak..kami tak bawak stroller cuma bawak carrier jer..dia tak suka...pluss Amcorp Mall tu tak cukup aircond arr panas... erkk...then petang tu igt nak berkelah tapi tasik..tapi tak jadi....pi mkn2 kat ice room with wahida's famili :D

nanti next entry saya load gamba yeaa...bye :D

2 comments:

  1. hai ell tak suka duk dalam carrier ker?

    ReplyDelete
  2. Baby Elle suka dok dlm stroller kot..leh tido2..

    ReplyDelete